by

3 gode råd til renovering af badeværelse

Går du og overvejer, om du skal have renoveret dit badeværelse? Så er der flere ting, du bør være opmærksom på. Det er nemlig en stor forandring, som kommer til at have indflydelse på dit hjem efterfølgende. Du bør derfor bruge god tid på at overveje, hvordan badeværelset skal renoveres. Du vil blive præsenteret for 3 gode råd, som du bør huske, når du skal renovere dit badeværelse. 

Hvordan skal badeværelset indrettes?

Der er mange forskellige indretningsmuligheder, når du skal indrette badeværelset, og det er måske den vigtigste beslutning, du skal træffe, inden du går i gang. Når du først har sat dig fast på, hvordan badeværelset skal indrettes, og din blikkenslager er i gang med at ordne det, så er det ikke nemt at lave det om. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid, når du skal bestemme indretningen. Du kan med fordel henvende dig til en blikkenslager for at få professionel hjælp, da der er flere byggeregler, du skal tage højde for. 

Hvor meget af det gamle badeværelse må blive? 

Er der tale om en totalrenovering eller må noget af badeværelset blive tilbage? Du skal være opmærksom på, at prisen selvfølgelig også stiger alt efter, hvor meget du skal have renoveret. Det kan være, at du har noget i badeværelset, du stadig ønsker at beholde. Dette skal aftales med din blikkenslager, inden I går i gang med projektet. 

Må du overhovedet renovere badeværelset?

Der er byggeregler for, hvordan badeværelset må indrettes, men der er faktisk også regler for, om du overhovedet må renovere dit badeværelse. Bor du i en lejlighed, skal du anmelde det til kommunen. Bor du derimod i hus, er det typisk ikke nødvendigt at melde det til kommunen. Ønsker du at være på den sikre side, så kan du altid ringe til kommunen for at melde det.