by

Alt var perfekt

Forleden skulle vi til endnu et arrangement i min store familie, for der er jo altid noget at fejre når der er over 100 i familien, og det bare er dem, som min kone og jeg er nærmest beslægtet med.

Det er nu ofte meget hyggeligt, men det er som regel det kedeligste catering, der bliver serveret, men denne gang var det anderledes, denne gang var alt ved maden perfekt.

En så god overraskelse

Jeg er et værre brokhoved, og der er masser af ting, jeg har kunnet brokke mig over ved catering, og maden ved de arrangementer, som vi har været til i den sidste tid.

Men denne gang var det anderledes, den buffet, som vi fik serveret, var fyldt med lækkerier, og der var mange andre end jeg, som roste maden til skyerne, Der var sågar en kok, som gerne ville anbefale og linke til firmaet, og han har ellers en meget velkørende restaurant.

Maden var frisklavet, og det var mad, som var lavet af det, som var i sæson. Det overraskede mig meget, og det var også en stor overraskelse, at der var brød, som smagte, som var det bagt i en stenovn i Toscana her til morgen.

Dygtigt personale

Dem, som kom og afleverede maden, vidste meget om ingredienserne, alt fra den friske salat til krydderurterne var helt friske, og der var ingen tvivl om, at de kokke, som havde kreeret dette mesterværk, kunne deres kram.

Det hele kostede langt mindre, end hvad jeg troede, og der er ingen sammenhæng mellem kvalitet og pris, hvilket vi denne gang skal meget glade for. For mad i den kvalitet koster langt mere, end de skulle betale for al den lækre mad. Gæsterne var generelt meget tilfredse, og de visitkort, som firmaet havde lagt ved buffeten, var revet væk, så de kan godt forvente at få travlt i den kommende tid.