by

Beskyt din virksomhed

Jeg har haft virksomhed i mange år, og derfor har jeg desværre også prøvet at have indbrud i min håndværkervirksomhed en del gange. Det er super træls hver gang, og det er bestemt ikke noget, som man vender sig. Derfor er det helt klart også noget, som man gerne vil undgå sker igen. Det er nok svært at udelukke det helt, men der er nogle forholdsregler, som man kan gøre sig.

Vi har i mange år haft videoovervågning hjemme på hovedkontoret og rundt omkring vores værksted. Men vi har de senere oplevet at det ikke er her, at der sker flest indbrud. Det er helt klart ude på vores forskellige byggepladser, hvor vi har en masse dyrt værktøj til at ligge, og byggematerialer som næsten ligger til fri afbenyttelse. Vi prøvede en overgang at få håndværkerne til at tage alt værktøjet med frem og tilbage, men det var alt for besværligt, og det tog alt for lang tid. Derfor blev det også hurtigt udelukket. 

Ude på de byggepladser hvor vi skal være i en periode, har vi nogle stor containere til at sætte alt værktøjet ind i. Men det har vist sig ikke at være nok. Tyvene har god tid om natten til at medbringe vinkelslibere til at skærelåsene op. Derfor blev vi nød til at tænke ud af boksen. Derfor kontaktede jeg Dkkamera, for at høre om de kunne komme med en løsning af videoovervågning, som mine ansatte selv hurtigt kunne sætte op ved de forskellige containere uden at det tog for lang tid. 

Det havde de, og vi kan allerede nu mærke virkningen af overvågningen. Der har faktisk ikke været indbrud siden at vi satte videoovervågning op på vores container. Her har Dkkamera virkelig været en stor hjælp, og vi har været meget tilfredse med deres service. Samtidig har de også virkelig gode priser, og det skader jo hellere ikke.