by

Bloggere er begejstrede – Sumopix’ fotolærreder forbedrer akustikken og dækker væggene med spændende fotokunst

Bloggere er begejstrede  for Sumopix’ meget gode resultater med lyddæmpende billeder og fotokunst på væggene i både virksomheder og private hjem. Sumopix er en virksomhed, der har specialiseret sig i at sætte fotos på lærreder, og resultatet af arbejdet er altid af ekstraordinær høj kvalitet, hvorfor Sumopix får ualmindelig gode anmeldelser på Trustpilot. Leger du med tanken om at pryde dine vægge med fotokunst eller dæmpe lydniveauet med akustiske billeder, så kan det virkelig anbefales at læse de meget informative og velskrevne blogartikler om Sumopix’ produkter.

Bloggere fortæller om brug af kreativ fotokunst i hjemmet og på arbejdet  

På Sumopix.dk kan du læse om vidt forskellige skribenters og kunders erfaringer med Sumopix’. Der er faktuelle og konkrete beskrivelser af alle de produkter, du kan få hos Sumopix såsom foto på lærred, akustiske billeder, fototapet, plakater, geografiske kort og fotocollage. Blogindlæggene er imidlertid ikke bare oplysende tekster om alle mulighederne med Sumopix’ billedløsninger. Det er også tekster, der inspirerer og giver gode idéer til, hvordan fotokunst kan bruges på en kreativ og forløsende måde.

Bloggere slår et slag for anvendelse af lyddæmpende billeder

Stress er i dag udbredt problem. Flere og flere føler sig pressede, og når vi stresses, bliver vi støjfølsomme. Du kan imidlertid lade dig inspirere af bloggeres forslag om at genfinde arbejdsroen og arbejdsglæden med lyddæmpende billeder på arbejdspladsen. Lyddæmpende billeder er en genial indretningsløsning. De sætter både et personligt og dekorativt præg på indretningen med trykning af egne fotos eller billeder fra Sumopix’ billedbank og skaber samtidig et blødt og venligt lydlandskab med de akustiske funktioner.

Fra blog til billede

Orienter dig i de spændende blogindlæg på Trykprint.dk, og klik derefter ind på Sumopix.dk, og læs om de æstetiske muligheder de dygtige grafikere hos Sumopix kan byde på. Du kan tillige forsikre dig om den fremragende kundeservice, som Sumopix konsekvent leverer. Hos Sumopix er der ikke noget, der er overladt til tilfældighederne. Samtlige materialer er af høj kvalitet, og arbejdsgangene er kvalitetssikrede og manuelt overvågede, så du som kunde til hver en tid modtager det absolut bedste resultat. Lad trygt bloggerne tage dig ved hånden og føre dig ind i Sumopix’ topprofessionelle billedverden, hvor du kan få din egen fotokunst trykt på lærreder og iscenesat efter alle kunstens regler. Et billede siger mere end tusind ord, siger man, og det er så sandt. Lad i samarbejde med Sumopix.dk fotokunsten folde sig ud på smukkeste vis i dit univers.