by

Brunch og glade drenge

Så kom dagen, og drengene skal have deres juleafslutning. Det er altid en af årets sjoveste fester, og vi starter altid med brunch, så vi kan få lidt godt at spise, inden vi kaster os ud i dagens festivitas.

Vi vil gerne have god mad

Vi plejer at få vores lokale cafeteria-mand til at levere, men han er pensioneret nu, så vi skal for første gang have maden udefra, og selv om der er mange, som leverer brunch ud af huset, så er det sjældent i en god kvalitet, men det var noget, vi måtte komme over, for det blev ikke anderledes – der skulle jo startes med lidt mad.

Til mit store held havde min kone lige haft et arrangement på hendes arbejde, hvor de havde fået maden udefra, og de havde alle været meget tilfredse.

Jeg valgte derfor at bruge samme firma, og jeg placerede en ordre ud fra det, som de tilbød til brunch ud af huset. Der var faktisk en del forskellige retter, og de virkede, ud fra det de skrev, meget passionerede omkring mad og service.

Jeg blev dog ikke specielt beroliget af det, de skrev, for jeg ved af erfaring, at der er langt, meget langt, mellem snapsene.

En positiv overraskelse

Jeg må dog indrømme, at jeg har måttet æde mine ord, for den mad, som vi fik, var i særklasse – faktisk det bedste, jeg har fået fra catering. Alt var perfekt. Fra det lune brød til de små pølser over de forskellige retter med æg og røget laks. Det er sjældent, det hele spiller, men mad lavet enkelt og af friske råvarer og med sjæl, og af de råvarer, som nu er i sæson, det er altid en succes.

Læg dertil god service fra dem, som tog imod min ordre, til dem, som kom med maden, og så var det til en pris så lav, at jeg først troede, de ville snyde, men nej, varen blev leveret og med kvalitet i fokus.