by

Dansk design er noget, der holder

Der er noget smukt og ikonisk over dansk design, og det er nok derfor, det er nået langt ud over vores grænser. Det gode ved dansk desig er ikke kun, at mange klassiske ting stadig er smukke og passer ind i moderne hjem, men at grundtanken i dem kan overføres til andre smukke genstande til hjemmet. Noget der for alvor understreger holdbarheden og det smukke i selve designet.

Jeg har altid været vild med Piet Hein

Der er noget helt fantastisk med den ellipseform, han er så kendt for. At kalde den super er bare med til at understrege dette endnu mere. Det er en form, der er let genkendelig, men som stadig kan bruges til mere og andet end det klassiske spisebord.

Jeg vil gerne have mindre ting med denne form. Ting, jeg kan bruge i hjemmet som for eksempel et ovnfast fad eller tilvarende. Så jeg gik på jagt, og det var her, jeg faldt over et Piet Hein flag. Foden er i den klassiske facon, der gør det til lidt mere end et almindeligt fødselsdagsflag. Jeg bestilte det med det samme, for så kunne det nem nå frem inden den næste fødselsdag hjemme hos os.

Utroligt smukt flag, der bare pynter

Det er fantastisk smukt, og det ser så meget bedre ud end de kedelige flag i papir eller plast. En fødselsdag er noget særligt, og derfor er det helt i orden, at der gøres meget mere ud af den, end der gøres ud af hverdagen. Det skal være perfekt pynt på bordet, smukke og indpakkede gaver samt slik, kage og livretter.

For mig understreges det særlige ved denne dag med det fine flag fra Piet Hein. Jeg er rigtig glad for at så smukt, dansk design nu kan være en naturlig del af alle vores mærkedage.