by

Den bedste te er bæredygtig

I vores moderne verden hvor der er fokus på miljøet, på bæredygtighed og på økologi, er jeg glad for, at flere og flere varer fås netop sådan. Det er ikke bare en bølge i vores del af verden – rigtig mange andre steder i verden gør det samme. Det er ideen om at passe på naturen, men det er også den viden om, at den slags produkter, der er groet naturligt, bare smager så meget bedre end det konventionelle.

For mig er det te, der trækker

Jeg har altid været en stor tedrikker, og stor var min glæde, da jeg opdagede en hjemmeside, der har et utroligt stort udvalg af te, som samtidig er økologisk. Det er alle typer af te, så selv en, der er så vild med det som jeg, og som derfor gerne vil have forskellige varianter hele tiden, kan nemt få styret mine lyster og alligevel prøve både noget nyt og noget velkendt.

Hvis du ikke har prøvet en økologisk te, så ved du ikke, hvad du er gået glip af. Det er te, men bare så meget mere intens i både smag og farve. Noget, der giver det en helt ny dimension, uanset om du foretrækker den grønne eller den sorte slags.

Spændende og lækker

Indimellem prøver jeg en slags, jeg ikke kender. De har alle deres fordele og interessante toner, og jeg udvider hele tiden den slags te, jeg bedst kan lide. Det er efterhånden en meget lang liste, og heldigvis kan denne tehandel hele tiden levere og hver gang i den bedste kvalitet.

De leverer altid lynhurtigt, og kvaliteten er en konstant, der altid er høj. Samtidig vil du blive glædeligt overrasket over, at en økologisk te ikke er så meget mere dyr, end de konventionelle er, og det er endnu en god grund til at købe og nyde dem.