by

Den perfekte firmafest

For de fleste firmaer er en firmafest obligatorisk. Ikke kun julefrokosten, men også en fest på et andet tidspunkt af året. Det er det i hvert fald hos os, og gør I ikke den slags for jeres medarbejdere, så skulle I komme i gang. Det er en god måde for os at vise, at vi værdsætter dem og deres arbejde.

Vi har efterhånden traditioner

Ledelsen deltager ho os. Til middagen og et par timer til, men så trækker vi os. Festen er for alle medarbejderne, og de skal kunne feste uden vi er der. Den tid, vi bruger sammen til festen, skal involvere et sjovt tema. Det hører sig bare til, synes jeg. Og så skal maden være mere end bare udsøgt.

Vi har haft rigtig mange gode fester, men den mest mindeværdige var den sidste, vi holdt. Det var hos https://turbinehallen.dk/hvad-kan-vi/firmafest/, og jeg er ikke i tvivl om, at den næste fest også skal holde hos dem. Maden var superb, omgivelserne havde en perfekt, rustik stemning og de havde engageret sig dybt i vores westerntema.

Kom ud af huset

For os er en firmafest også muligheden for at lave noget ud af huset. Fester kan sagtens holes på firmaets adresse, men jeg kan bedre lide at komme ud. Det understreger det særlige og forkælelsen, som er et kerneområde i det at holde en fest. Det giver god stemning hos alle medarbejderne, især når det er gennemført.

Det bliver dog ikke det samme tema i år, for det ska varieres syns jeg. Jeg er sikker på, at vores egne ideer bliver krydret af arrangøren, så det igen bliver gennemført.

Jeg glæder mig i hvert fald, også selvom jeg af respekt for alle mine fantastiske ansatte trækker mig tidligt. Så er resten af aftenen og natten deres, og jeg som alle andre får en rigtig god fest.