by

En varm kop økologisk te serveret ved din side

Påbegynd din dag med en god varm kop økologisk te fra China Tea House. Her vægter vi bæredygtighed og økologi. Teens oprindelse fra jordbrug i kun økologiske landbrug er en faktor, som vi aldrig går på kompromis med. Mange tedrikkere nyder en kop te om morgenen i deres egen stille stund. Det er en rolig start på dagen, inden livet byder på de udfordringer, som er velkendte for os alle. Duften af den økologiske te med alle dens særegne aromaer er den start på dagen, som du fortjener. Hvad enten det er morgen-, eftermiddags- eller aftente, så er den nydelse alfa og omega for dig. Byd derfor også gerne dine gæster på en kop te fra China Tea House. Vi har det store udvalg af økologiske tesorter – alle sammen unikke i smag og sammensætning.

Det gode produkt tilbyder vi dig, dine nærmeste og hvorfor ikke også din nabo. Fortæl lidt om teens historie og oprindelse – og hvorfor netop du blev tedrikker. Vi kender alle sammen til, at England er en tedrikkende nation, så invitér på en god kop økologisk te og bag de berømte scones som tilbehør. Det fremmer teens aroma og duft. Det er vigtigt både for æstetik og smag at have de rigtige remedier for at kunne servere den rigtige kop te. Gå på opdagelse i vores økologiske tesortiment og tilbehør. Vær ikke bange for at prøve forskellige tesorter. Det gør ikke noget at udfordre smagsløgene lidt, da vores udvalg dækker over mange forskellige tesorter.

Vi har alle sammen vores yndlingste. Påbegynd brygningen med friskt koldt vand fra hanen og bring det til kogepunktet. Her er det skønt at have en god tepotte og teglas, så farven anes, når den bliver serveret. Find godt tilbehør hos China Tea House.

Her finder du alt, hvad hjertet begærer inden for netop vores verden af tedrikkere. Velbekomme.