by

En verden af biografier

Der findes rigtig mange spændende mennesker i verden. Nogle skriver deres biografier selv, mens andre får hjælp af fx en journalist. Jeg kan generelt godt lide den slags bøger. Nogle springer meget i tid og giver os alle de spændende kapitler i tilværelsen, mens andre giver os tykke bøger eller flere bind med en grundig gennemgang af hele livet fra barn til voksen. Virkeligheden har en tendens til at overgå fantasien, og det er nok det, der tiltaler mig mest ved bøger som disse.

Det hele samlet et sted

Tidligere var drømmen et stort bibliotek med plads til det hele. Nu er drømmen bare gode møbler, hvor jeg kan sidde og læse en god historie. For med en kindle bliver det ekstra rum overflødigt. Her er alle bøger til rådighed, og der er ingen grænser for det skrevne ord. Jeg kan lide, at det er så nemt og overskueligt at finde det, jeg gerne vil læse, eller det, jeg er i gang med lige nu. Jeg kan ikke forestille mig ikke at have den ved min side.

Jeg bruger den både hjemme og ude. Den er nemlig bare rigtig smart. Og så er den fantastisk at læse på. Jeg bestemmer, hvor store bogstaverne skal være, og jeg bestemmer, om der skal være meget lys eller ej i baggrunden. Den er også let at sidde med, så alt ved den er genial.

Bøgerne er nemme at finde

Der er nemlig rigtig mange udgivelser. Min kindle bliver kun fodret et sted fra. Det er nemmest, og det er billigst. Så er det også nemt at holde styr på biblioteket, for alle de elektroniske bøger er altid sorteret korrekt. Endnu en af de ting, jeg sætter stor pris på med en kindle. Faktisk er der ikke noget negativt at sige om den på nogen måde.