by

Få den lækreste mor-garderobe

Mange tror, at mødre glemmer, hvordan de ser ud – eller rettere sagt: de glemmer at gøre noget ud af sig selv. Det er dog ikke altid rigtig. Faktisk er det sjældent rigtigt. Ens lyst til at gøre noget ud af sig selv ændrer sig sjældent, blot fordi man bliver mor. Derimod ændres ens prioriteter og disponible tid, ligesom ens overskud mindskes. Det er ikke alle mødre, der har tid til at lægge make-up og sætte håret fint hver dag – og det er også helt i orden. Det er ikke altid let at være mor, og barnets behov kommer naturligvis i første række før lysten til at føle sig smuk.

Blot fordi man ikke har tid til at lægge make-up og sætte hår, betyder det ikke, at man ikke kan være smuk. Man kan gøre en anden ting, der ikke er tidskrævende: Vælge det rette tøj. Herunder får du nogle tips til, hvilket tøj du kan vælge, hvis du vil føle dig smuk i hverdagen.

Start inden fødslen

Allerede inden fødslen kan følelses af mindreværd forekomme. I takt med, at maven vokser, er der mange kvinder, der føler sig mindre attraktive. Måske har du svært ved at passe dit almindelige tøj og må lede skabet i gennem for at finde noget, der dækker maven? Hvis det forholder sig sådan, er det en rigtig god ide at købe noget ventetøj. Nogle fravælger ventetøj, fordi de ser det som noget, der kun kan bruges i en begrænset tidsperiode. Dog er pengene, der bruges på ventetøjet, ofte godt givet ud – ventetøj, som faktisk passer til den gravide krop – får dig til at føle dig bedre tilpas. Samtidig er tøjet behageligt, fordi det ikke strammer de steder, hvor dit almindelige tøj vil stramme.

Tænk også praktisk

Når du skal vælge tøj – både inden og efter fødslen – er det selvfølgelig vigtigt, at du går efter noget, du synes er pænt. Du skal naturligvis synes om tøjet, og du skal synes, at det klæder dig. Det er dog også en rigtig god ide at tænke på at købe tøj, der er praktisk. Eksempelvis kan du købe meget smukt ammetøj i dag – tøj som både er smukt og særdeles praktisk. Du kan blandt andet finde byStroom ammetøj, som er ammetøj, der henvender sig til kvinden, der gerne vil føle sig smuk med lækkert tøj.

Du kan finde mere inspiration til mor-garderoben her.