by

Fandt ny bænk til haven hos Manaya.dk

Jeg havde levet i min lejlighed siden studieårene, og nu var det på tide at få luft under vingerne. Jeg har altid vidst, at jeg gerne ville have hus og minimum en lille have, men gerne en lidt større have, som jeg kunne bruge til at stresse af i, og som jeg kunne bruge, når der en dag kom familie.

Manglede inspiration

Jeg vidste, at jeg skulle have hus tæt på byen, og jeg var faldet for et lille hyggeligt område i Hvidovre. Efter 3 år så kom et af de huse, jeg var faldet for, til salg og jeg skyndte mig at slå til. En af de første ting, som jeg vidste, jeg skulle have, var et par bænke til haven. Jeg vidste også det skulle være de klassiske bænke, som du finder overalt i Danmark, men derudover var jeg lidt på bar bund. Det problem løste dog sig selv, da jeg fandt http://dk-møbler.dk/. Jeg kiggede rundt på hjemmeside, som blandt andet henviste til nogle produkter fra Manaya.dk, der havde lige netop den bænk, jeg ledte efter. Det tog således ikke lang tid, før jeg omsider kunne trykke “køb” og vente på mine nye bænke. 

Overraskelse og glæde

Jeg troede, jeg skulle gå i spænding at vente i ugevis, men sådan er det ikke hos Manaya.dk, der er fart på og leveringen kom promte. Der gik under 5 arbejdsdage og så stod mine bænke på adressen til glæde for mig og mine gæster. Jeg har aldrig været ude for en bedre service end den, jeg fik hos Manaya.dk, deres store sortiment på mange områder har bestemt gjort, at jeg igen en dag vil bruge dem. For det kan jo være, der en dag kommer noget familie, som skal bruge møbler, barnevogne eller noget af det andet som Manaya.dk også kan levere hurtigt og i en god kvalitet.