by

Frisk frugt leveret til døren

Det er bare lækkert med et stykke frugt. Til dessert eller som mellemmåltid gør det godt, og samtidig ved jeg, at det er så meget sundere for mig, end så meget andet, jeg kunne vælge at spise. Derfor var det ikke svært at foreslå, at vi skulle have en frugtordning på arbejdet, for når jeg har det sådan med frugt, så er jeg nok ikke den eneste.

Jeg var ikke den eneste

Vi nåede overraskende hurtigt frem til en konklusion, der hed, hvorfor var vi ikke kommet på den idé noget før. Så er der ingen tvivl om, at der er tale om en rigtig god idé, der kun kan bringe glæde til alle medarbejdere. Det er sjældent, at møder for det første er så hurtige, men at der er så bred en opbakning hele vejen rundt om bordet.

Det var min idé, så det var mig, der skulle finde nogen, der kunne levere frugten, og det skulle være indenfor det budget, der var lagt til formålet. Selvom det er godt med medarbejdergoder, så er der grænser for, hvor meget den slags må koste, lige meget hvor sundt og godt det er for alle dem, der kommer til at nyde godt af det.

En jungle af frugt

Der var ikke andet for end at kaste mig ud i det. Det er med at smede, mens jernet er varmt og alle fortsat har i klar erindring, at dette er den ultimative plan. Derfor kastede jeg mig ud i arbejdet med det samme, og selvom der er mange om buddet derude, så var der et enkelt firma, der skilte sig ud. Det var uden tvivl dem, der skulle stå for levering af frugt hos os.

Noget vi aldrig har fortrudt siden da, for de leverer kke kun frisk frugt to gange om ugen, de leverer også punkligt hver eneste gang.