by

Frugt skal der til

Vi stod tilfældigt og snakkede en dag, inden vi skulle hjem, og snakken faldt som så mange gange før på børnene og deres mange fritidsaktiviteter. En af mine kollegaer skulle hjem og skære frugt til børnenes fodboldkamp dagen efter, og det fik mig til at tænke på, om frugt også havde en effekt på os almindelige voksne og vores hverdag på arbejdet.

Gode muligheder

Til min store overraskelse så kunne jeg læse, at der var stor effekt, og der var faktisk mange, som tilbød firmafrugt, og de tilbød mange forskellige variationer, så det var let at finde det, som ville passe lige til os. Jeg ringede rundt til et par af firmaerne, men specielt et firma stod helt klart i fronten. De virkede meget professionelle og engagerede, så det var hos dem, jeg placerede min ordre, og det blev i samarbejde med deres kundeservice til en frugtkasse med frisk frugt og passet nøje ind til vores demografi i firmaet.

Jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg valgte dette firma til at bringe os vores firmafrugt hver uge, for de har hver eneste uge leveret lige det, som vi skulle bruge. Det er leveret hver uge, og alle medarbejdere uden undtagelse er meget tilfredse. De føler, de har et større overskud og mere energi sidst på dagen, og det er noget, som vi andre også kan mæske, og sjovt nok er der flere, som er begyndt at motionere sammen, efter vi indførte frugt. Jeg selv kan mærke det på medarbejdernes humør, for de er mere positive og glade hele dagen.

Det fungerer bare

Der er ikke noget som helst at klage over, men det undrer mig dog en del, at de kan levere kvalitet, god kundeservice og en levering så præcis som rådhusuret, og så ikke tage mere for det. De leverer langt mere, end jeg ville mene, de tager betaling for, men som modtager af deres ydelser er jeg selvfølgelig ikke utilfreds.