by

Helt klar til rejsen

Der er rigtig mange ting ved studielivet, jeg har nydt, men økonomien er ikke en af dem. Og så det med aldrig rigtigt at have helt fri. Det er svært. Så jeg ved, at med mit første rigtige arbejde og dermed ferie lige som alle andre, så skal jeg ud at rejse og opleve en lille bid af verden. Så der er en del ting, jeg skal have styr på, for det er længe siden jeg har set sydligere himmelstrøg. Tøj og en ny kuffert skal der til

Hvad er en god kuffert så?

Jeg har længe klaret mig med en sportstaske, og når det bare er med toget hjem til mine forældre, så har det ikke været et problem på nogen måde. Men den passer ikke til en rigtig ferie, og den kommer nemt til at veje lidt for meget. Så jeg begyndte at kigge efter kufferter alle steder, selvom der var lidt tid til, at jeg skulle af sted. De bedste fandt jeg dog på nettet.

Men med så meget andet, så er der rigtig stor forskel på priserne og på kvaliteten, og jeg frygtede lidt, at mine nye kufferter ville komme til at koste mig markant mere end selve rejsen. Det var jeg ikke så indstillet på, for selvom kufferter er noget, der skal holde i rigtig mange år, så må der være grænser for, hvad sådan en skal koste mig.

I stedet kiggede jeg på anmeldelser og kvalitet contra pris, og der fandt jeg så den hjemmeside med kufferter, som gjorde udslaget. Gode priser og god kvalitet samlet et sted. Mange farver, for jeg havde slet ikke overvejet, at en kuffert selvfølgelig er mere end bare sort eller mørk grå. Det var bare at gå udvalget igennem og finde de størrelser, der passede, og i flotte farver.