by

Mørt kød og glade gæster

Kødet skal nu en gag være hovedpersonen til maden, når det er til en fest. Det hører sig til, og der skal samtidig være rigeligt. Det skal være mørt og saftigt, og det skal have tilbehør og sovs, der bare passer til. Resten af festen drejer sig om hovedpersonen, men lige maden er et vigtigt element og en af de ting, som gæsterne ser frem til. Så jeg skulle finde noget godt kød og noget lækkert tilbehør til min fest. Der kom en del, så det skulle være mad udefra.

Et firma, jeg havde hørt godt om

Jeg havde kigget på lidt forskelligt, men jeg vendte tilbage til de samme igen og igen. jeg var meget imponeret over deres udvalg og anmeldelser, men jeg kendte også nogle stykker, der havde prøvet dem, og som var rigtig glade. Den mund til mund er endnu bedre reklame, så jeg bestilte hos http://ebuffet.dk/. Og det var en stor succes. Maden var så god, som de andre havde fortalt mig, og jeg havde glade gæster. Her var kødet i fokus, som jeg gerne ville have det, og jeg måtte lige der træde et skridt tilbage.

Heldigvis var mine gæster enige med mig i, at maden var fantastisk. Det betyder også meget for en fest, at alle kan lide maden, og at de spiser godt. Det er et godt tegn.

Her var det varm mad, der kom til tiden. Det var lækre kartofler og grønt til. Og det var god sovs. Det var lige den middag, jeg gerne ville have. Klassisk og traditionel – og meget lækker. Desuden var der rigeligt til alle og lidt til. Endnu en ting, der betyder noget. Vil jeg bruge dette firma igen? Et klart og rungende ja fra en glad og imponeret mig, der havde en brag af en fest med gode venner og familie.