by

Øl, øl og mere øl

Jeg har altid elsket en kølig pilsner på en dejlig varm sommerdag, og de mørke, kraftige øltyper står godt til den tunge danske vintermad, så selvfølgelig brygger jeg begge dele.

Det kræver ingredienser

Men min leverandør af råvarer som humle, malt, sukkerarter og de remedier, som jeg selvfølgelig skal bruge til at brygge mine forskellige øl, var ikke for stabil. Derfor spurgte jeg i lauget, hvor de handlede, og det kom som en stor overraskelse for mig, at der var flere, som handlede med én enkelt leverandør og kun dér. Jeg har altid handlet flere steder, men havde selvfølgelig en primær leverandør til brygudstyr, hvor de næsten alle sammen brugte den samme. Så jeg fik navnet på hjemmesiden, og samme aften kiggede jeg kritisk på det, de havde. Den første store overraskelse var, at de havde priser, som var langt under det, som jeg ellers havde betalt, og deres udvalg var ikke bare stort, nej, det var enormt.

De har passion

Jeg tog dagen efter en lang snak med deres kundeservice, og derefter var jeg helt sikker i min sag. De var lige så passionerede om det at brygge øl, som jeg var, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle bruge dem som leverandør.

Jeg placerede en ordre på nogle tappehalse, nogle nye termometre og nogle krydderier til den mørke øl, og derefter fik jeg så en overraskelse mere, for allerede efter nogle få arbejdsdage kom det, jeg havde bestilt. Meget imponerende, og der er intet at klage over, når jeg kigger på kvaliteten. Det er imponerende, hvad de kan levere af brygudstyr mm. til den pris og ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Jeg har siden bestilt meget andet hos dette firma, og de er ikke en eneste gang gået ned på kvaliteten, den hurtige levering eller på servicen, så der er ingen grund til at skifte leverandør, når du får alt under én hat og lidt til.