by

Perfekt til sår og skrammer

Der er nogle husmoderråd, man ikke skal sidde overhørigt, for der er megen sandhed i dem. Mine forældre har for eksempel en aloe vera stående, og de brækker et lille stykke af til at behandle små sår og rifter med. Jeg synes, det er lidt synd for den fine plante, men samtidig ved jeg, at det virker. Jeg vil derfor gerne have en sådan plante, men jeg vil hellere have min aloe vera som en gel eller en spray. Den er også til at have med i tasken, så den altid er ved hånden.

Det er samtidig rigtig godt at bruge som aftersun, så det er endnu en god grund til at have det ved hånden. Hvis du køber en aftersun, så vil du nemlig se, at rigtig mange af dem blandt andet indeholder aloe vera. Der er bare en risiko for en masse anden kemi oveni, som ikke tiltrækker mig, og derfor vil jeg hellere have et renere produkt, der er velegnet til hele familien.

Der findes gode produkter på markedet

Når det kommer til den slags gode ting i hverdagen, så findes de selvfølgelig som så meget andet i mange kvaliteter og i tilsvarende mange prisklasser. Det produkt, som jeg bedst kan lide, det plejer desværre at være i den dyre ende, men der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Ved et tilfælde fandt jeg det på nettet, og det så meget billigere, end det plejer at være. Så var jeg solgt, og fik købt ind, så mit lager var fyldt helt op.

Om det er aloe vera eller andet godt til dig selv eller hjemmet, så kig ind på denne hjemmeside. Priserne er nærmest for gode til at være sande, men det er den fordel, der er ved nethandel, og der er ingen grund til, at du ikke skal kunne spare en mindre formue.