by

Til at danse i

Jeg har en ting med lange og flagrende nederdele, og jeg kan godt lide at sætte dem sammen med støvletter, der har noget hæl. Lige for tiden er jeg vild med dem, der har snører. Der er noget særligt feminint over dem, jeg ikke kan stå for. Jeg tror det er bevægelsen af nederdelen sammen med en feminin støvle der bare gør sig til dans og egentlig også bare til almindelig gang. Så derfor ville jeg finde nogle i sort med snører i.

Smuk og gennemført

Sort står til alt, så det er nok derfor, det er en farve jeg og så mange andre foretrækker. Jeg ville også have hælen i sort, så det ville næppe være så svært igen. Dog skulle kvaliteten også være der, for de ska være gode at gå i, og så skal de også holde. Jeg foretrækker støvler i læder, for det er bare det bedste materiale til den slags.

Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg fandt nogle rigtig smukke støvletter fra tamaris sko på nettet. I min størrelse og lige det design, jeg havde sukket efter inde i mit hoved. Jeg bestilte med det samme. Jeg skulle dog ikke glæde mig længe, for de kom overraskende hurtigt frem, så jeg kunne begynde at bruge dem.

De levede op til det hele

Og de er bare gode at have på. De er faktisk ikke bare gode, de er perfekte. Selvom de har en pænt høj hæl, så kan jeg have dem på en hel dag eller aften uden problemer. Noget der for mig kendetegner rigtig gode sko og støvler, og noget, jeg kun finder hos de gode mærker, der kan deres kram.

Så nu lufter jeg de støvler ved enhver given lejlighed, og de bliver pudset efter behov, så de holder sig flotte og bløde længe.