by

Til de praktisk anlagte

Jeg kan godt lide at være praktisk og have ting, der har mange anvendelsesformål. Det gør hverdagen lettere, og det sparer også plads. Min bil er ikke den største, så når jeg skal af sted med børnene, så er det om at være fornuftig, så der er plads til både os og alt udstyret. Det kræver nærmest en grad i logistik, men der er muligheder, der gør hverdagen lettere.

Selepude og rygsæk i et

Nogle gange mødes to ting, der bare virker. I dette tilfælde er det en kombination af en selepude til den ældste, der samtidig er en rygsæk til alle hans ting. Da jeg først så den, troede jeg ikke helt på det, for den var jo nærmest for genial. Men den er god nok, for mærket Trunki ser nogle ting i deres design, som er helt unikke, som er helt i børnehøjde og som er helt igennem geniale.

Jeg faldt over den på https://farmorsoutlet.dk/kreativ-legetoj/trunki-kuffert-og-trunki-boostapak, da jeg alligevel var på udkig efter en fødselsdagsgave til den mindste. Prisen var ikke gal, og den store skulle alligevel til at sidde på en pude i stedet for i et børnesæde. Så jeg slog til, og det var en god idé. Hvilket barn kan ikke også bruge en rygsæk, så er der nemlig det mindre, jeg skal bære.

Derfor jeg handler her

At andre ser det geniale i dette mærke, det forstår jeg godt. Det er derfor, jeg handler på denne hjemmeside. Der er ikke kun alt i legetøj, der er også de spændende og praktiske løsninger, jeg som forælder ikke kan være foruden.

Jeg nyder de sider, der ar samlet det hele et sted, for det gør det lettere. Ingen grund til støvsuge hele nette for inspiration, gaver legetøj og udstyr, når det hele kan købes et sted. Det hele bliver også leveret samtidig, så det er der også styr på.