by

Tillykke med fødselsdagen

Jeg kan godt lide fødselsdage. Det er nemlig ikke kun en god anledning til at mødes, men også til at fejre, til at spise god mad sammen og til at give gaver. Det er altid hyggeligt at finde på noget, selv til dem, der aldrig rigtig ønsker sig noget. Så kan jeg nemlig være kreativ og selv finde på den bedste gave. Noget, som jeg giver med hjertet, og som modtageren forhåbentlig bliver rigtig glad for. Det er mit mål hver eneste gang, og for ikke så længe siden, der skulle jeg til en sådan en fødselsdag. Tid til at være kreativ.

Den perfekte gave til en fødselar

Fødselaren var en af dem, der ikke rigtig ønsker sig noget. Men jeg ved, han er til dansk design, så det var mit udgangspunkt til noget, der ville kunne bruges af ham og i hans hjem. Jeg kigger altid i de situationer ind på en hjemmeside, der har lidt af det hele, og som derfor er et rigtig godt sted at lade sig inspirere, når der ikke er en fast ønskeseddel. Og i de tilfælde, hvor der er det, så er de også leveringsdygtige.

Der var mange forskellige ideer, jeg overvejede, men jegbesluttede mig til, at et piet hein flag ville være den ultimative gave til ham. Det er fejring og design på samme tid, så det bestilte jeg i en bordudgave.

Den blev modtaget med glæde

Han blev rigtig glad for den gave. Flaget kom straks op at stå ved siden af ham på bordet, og han havde det med rundt hele dagen. Han har dog lovet, at de andre i husholdningen gerne må låne det, når de har fødselsdage, en selvfølgelig kun, hvis de spørger pænt.

For mig betyder det bare rigtig meget at kunne finde den rette gave hver eneste gang, og der er denne hjemmeside genial.