by

Ubudne gæster er lig med nye tiltag

Da vi kom på arbejde mandag morgen, kunne vi se, at der havde været ubudne gæster i løbet af natten, og de havde tømt alt, hvad vi havde af materialer og andre småting til den kommende uges arbejde. Vi skulle have skiftet låsene, og vi skulle måske også have nogle kameraer, men det kom i anden række, først låsene og så videre med resten.

Vi tog en snak med firmaer og med de mange låsesmede i området, men det var langt over det budget, vi havde, så vi måtte på internettet og se, om vi kunne finde noget, som vi kunne betale os fra. Alle gik i gang med at finde et sted og den præmie, som jeg havde lovet, blev vundet af den yngste lærling, for det var ham, som fandt den hjemmeside, hvor vi fik den bedste pris for topkvalitet.

Gode priser

Vi kiggede på den hjemmeside, og der kunne vi få de låse, som vi ledte efter, og det til en pris, som er langt under det, som vi ellers havde fundet. Så vi placerede en ordre hos denne låsesmed, og derefter gik det stærkt, for allerede lige efter weekenden fik vi besked på, at låsene var kommet frem. Så skulle vi bare havde dem installeret hurtigst muligt og så ud at arbejde noget mere, så der også kunne blive råd til nogle kameraer til at overvåge lageret og området, hvor det lå.

Vi tog en snak med deres kundeservice, og de var virkelig gode til at rådgive os, og vi fik hele vejen en super service, som vi på ingen måde kan klage over, for de var venlige, billige og det, som de sendte, var i en rigtig god kvalitet. Vi kan kun anbefale dem, for vi fik alt i alt god kvalitet til en billig pris og en hurtig levering krydret med en rigtig god service.