by

Understreg din personlige stil med et Festina ur

Festina er blandt de brands, som er bedst kendt i modeverdenen for deres mukke, elegante og særdeles raffinerede ur designs. Leder du efter et ur, som kan matche ethvert outfit, og som signalere personlig stil og integritet, går du aldrig galt i byen med et Festina ur – uanset om du er til den causal, sporty eller professionelle stil.

Nye kollektioner hvert år fra Festina

En af Festinas gennemgående temaer, er deres årskollektioner. Foruden den kendte Chrono Bike kollektion, som er inspireret af cykelsport, er Festinas Swarowski kollektionen, som ligeledes udkommer hvert år, absolut værd at nævne. Festina Swarowski kollektionen præsenterer stedse nye og spændende måder at anvende de berømte, glitrende krystaller på. Se for eksempel den lækre model Festina SWAROWSKI Dameur model 20382/, som er udfærdiget i hærdet mineralglas, med en lys skive belagt med swarowski krystaller og en smuk, stilren stål lænke.

Find ure fra Festina hos Fangels i den online shop

Leder du efter et velassorteret udvalg af de smukke og eksklusive Fesina ure, kan du trygt besøge webshoppen Fangels.dk. Den online shop er en udvidelse af den fynsk baserede ure- og smykke butik, som siden år 1900 har forhandlet ure og smykker i højeste kvalitet.

Hos Fangels finder du, foruden Festina, boliartikler, ure og smykker fra kendte danske og internationale brands så som Aagaard, Arne Jacobsen, Carnival, Chris Copenhagen Ure, Christina Jewelry & Watches, Daniel Wellington, Enamel Copenhagen, Eternity, Festina, H.C. Andersen, Heiring, HUGO BOSS, Jaguar, Joanli Nor Jewelry, Kleopatra, Kurt Nielsen, Lund Copenhagen, Mads Z., Mockberg, Nordahl Jewelry, Nordahl Barnedåb, Per Borup, PICTO, Piet Hein, Rabinovich, Rosendahl, Saint Tropez, Scrouples, Seiko, Son of NOA, STORY by Kranz & Ziegler, #TagMe, Tommy Hilfiger og WISH.

Samtlige producenter borger for den høje kvalitet – og du er derfor sikker på at gøre en god og sikker handel, når du køber ind i den online shop på fangels.dk