by

Varme og hygge

Når det bliver koldt udenfor med frost og sne, så er det en god mulighed for at hygge, når man kommer ind i varmen. Der skal noget til at varme de kolde hænder og røde kinder, og jeg nyder en rigtig god kop te, der kan jage kulden væk og give varmen helt ind til knoglerne. Te er for mig god smag og god duft. Der er rig mulighed for at købe kedelig te i alle supermarkeder, men ja den er jo bare kedelig. Den har ikke den smag, jeg foretrækker, og den er alt for langt fra den ægte vare.

Brygges med kærlighed

Der er noget over at give en god te den tid, den tager. Det giver den bedste smag, man kan forestille sig, og nydelsen bliver det større for mig. Jeg er til den helt klassiske sorte te. For mig den bedste smag. Helt ren uden frugt, citrus eller andet. Jeg er heller ikke til sukker, honning eller mælk i min te. Det er en smagssag, men for mig er det sådan rigtig te skal nydes.

I hvert fald om vinteren, hvor jeg sørger for at have købt rigeligt med sort te, som jeg kan nyde. Der er nemlig rig mulighed, når man generelt kigger på vejret her i landet. Det bliver gråt, kulden kommer snigende, og det bliver mørkt. Så er det tid til te for mig, mens jeg lige som alle andre venter på, at det kommer til at gå mod lysere og varmere tider.

Forkæl dig selv med te

Du skulle tage at prøve det selv. At komme kold og våd hjem og skifte til noget tørt tøj og derefter kravle op i sofaen med noget varmt at drikke. Det gør godt, og det giver fornyet energi. For mig kan te noget, kaffe eller kakao ikke kan.